Category Archives: NOVEDADES

PL RECORTADO

POLICÍA LOCAL VALLADA RESCATA UN VOLTOR LLEONAT EN L’AUTOVÍA A-35 – POLICÍA LOCAL VALLADA RESCATA UN BUITRE LEONADO EN LA A-35

El pasado viernes 16 de agosto efectivos de esta POLICÍA LOCAL, rescatamos un buitre leonado en la autovía A-35 tras aviso del CCE 112 GVA, ante el peligro que pudiera irrumpir en la calzada, ser atropellado y provocar algún accidente. El animal fue entregado a los Agente Medioambientales de Moixent y Enguera para su traslado a Centro de Recuperación de Especies Protegidas del Saler.

Divendres passat 16 d’agost efectius d’aquesta POLICIA LOCAL, vam rescatar un voltor lleonat en l’autovia A-35 després d’avís del CCE 112 GVA, davant el perill que poguera irrompre en la calçada, ser atropellat i provocar algun accident. L’animal va ser entregat als Agent Mediambientals de Moixent i Énguera per al seu trasllat a Centre de Recuperació d’Espècies Protegides del Saler.

thumbnail_IMG-20190816-WA0028thumbnail_IMG-20190817-WA0013

 

 

 

 

 

 

 

Foto voltor en Centre de Recuperació.

 

 

 

Foto voltor en Autovía.

?????????????????????????????????????????????????????????

POLICÍA LOCAL VALLADA DETÉ UN HOME PER ROBATORI EN ESTABLIMENT – POLICÍA LOCAL VALLADA DETIENE UN VARÓN POR ROBO EN ESTABLECIMIENTO –

La matinada del 5 d’agost Policia Local de Vallada sorprén un home robant en un establiment, el qual va emprendre la fugida per diversos carrers de la població podent ser interceptat, detingut i entregat a GC Canals. Aquesta detenció ha suposat l’esclariment de diversos delictes de robatori comesos en les localitats de Vallada i Montesa.

La  madrugada del 5 de agosto Policía Local de Vallada sorprende un varón robando en un establecimiento, el cual emprendió la huida por diversas calles de la población pudiendo ser interceptado, detenido y entregado a GC Canals. Esta detención ha supuesto el esclarecimiento de varios delitos de robo cometidos en las localidades de Vallada y Montesa.

 

contrlchip1

Localitzem un pastor alemà perdut a Vallada.

Gracies a la colaboració ciutadana s’ha recuperat MAX un pastor alemà perdut a la partida El Tollo.

 

IMG-20190501-WA0052

Es localitza la propietaria per mitja del Nº d’identificació de l’animal <xip>,  que es fa càrrec del gos.

AGRAÏR AL VEÍ que ens ha passat l’avis.

Es MOLT IMPORTANT identificar els teus animals a més de obligatori, en aquestes situacions ens facilita localitzar al propietario.

IMG_20190405_170619

JUNTA LOCAL DE SEGURETAT

Hui divendres s’ha celebrat a l’Ajuntament de Vallada la Junta Local de Seguretat, amb l’assistència del Subdelegat del Govern en la província de València José Roberto González Cachorro. L’Alcaldessa de Vallada Mª José Tortosa Tortosa, el Regidor de Seguretat Ciutadana Sergio Pelejero i representants de la Delegació del Govern, el Tinent de la Guàrdia Civil de Canals, el Comandant del Puesto Auxiliar de Vallada, l’Inspector de la Unitat adscrita del CNP, a la Comunitat Valenciana i l’Oficial en cap de Policia Local de Vallada.

IMG_20190405_144616
En aquesta reunió s’han tractat diversos assumptes relacionats amb la seguretat del municipi, especialment pel que fa a robatoris als domicilis i al camp. També s’ha tractat la situació de les víctimes de la violència de gènere, la seua protecció i l’ampliació de recursos al seu abast, pels últims canvis normatius.

El Subdelegat del Govern i l’Alcaldessa de Vallada han destacat el treball i coordinació de les Forces i Cossos de Seguretat al municipi, i que cal continuar per millorar la seguretat dels nostres veïns i veïnes.

 

PL-COLOR GRACIES

AGRAIMENT – AGRADECIMIENTO

DES DE LA POLICIA LOCAL DE VALLADA VOLEM AGRAIR EL COMPORTAMENT DE LA POBLACIÓ, AIXÍ COM AQUELLES PERSONES QUE ENS HAN VISITAT DURANT LES FESTES PATRONALS. EL QUE HA FET POSSIBLE QUE HÀGEM HAGUT D’INTERVINDRE EN COMPTADES OCASIONS.

ENHORABONA A TOTS, PEL CIVISME I RESPECTE MOSTRAT.

PL-COLOR GRACIES

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DESDE LA POLICÍA LOCAL DE VALLADA QUEREMOS AGRADECER EL COMPORTAMIENTO DE LA POBLACIÓN, ASÍ COMO AQUELLAS PERSONAS QUE NOS HAN VISITADO DURANTE LAS FIESTAS PATRONALES. LO QUE HA HECHO POSIBLE QUE HAYAMOS TENIDO QUE INTERVENIR EN CONTADAS OCASIONES.

ENHORABUENA A TODOS, POR EL CIVISMO Y RESPETO MOSTRADO.

1 2 3 5